Stagiaire aan het woord: Arzum Cetin, student Marketing & Communicatie

Arzum, 19 jaar, heeft een succesvolle stageperiode afgewerkt bij CAW Oost-Vlaanderen. Ze zet haar creativiteit en haar drive in op alle aspecten van haar leven. Zo ook tijdens haar studies Marketing & Communicatie aan Arteveldehogeschool Gent. En, uiteraard, tijdens haar stage bij ons CAW. In dit interview bevragen we haar over haar ervaringen als stagiaire bij CAW Oost-Vlaanderen.

Vertel eens, hoe ben je bij CAW Oost-Vlaanderen terechtgekomen?

“Ik ben eigenlijk via een goede vriendin bij CAW Oost-Vlaanderen beland. Zij liep hier toen stage en was er zo enthousiast over dat ik ook nieuwsgierig werd. Toen ik de kans kreeg om hier zelf stage te lopen, heb ik die met beide handen aangegrepen. Het voelde meteen goed en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen.”

Wat is jouw rol als stagiaire bij het CAW? Welke taken en verantwoordelijkheden heb je zoal?

“Mijn taken als stagiaire bij CAW Oost-Vlaanderen zijn gevarieerd en richten zich vooral op communicatie. Ik werk aan het creëren van content voor Facebook. Daarnaast brainstorm ik met collega-stagiairs over CAW-gadgets voor medewerkers en partners. Verder schrijf ik mee aan berichten voor de interne e-nieuwsbrieven, wat mijn stage hier zowel creatief als leerzaam maakt.”

Wat waren je verwachtingen voor je aan je stage in het CAW begon? En zijn je verwachtingen ook nagekomen?

“Voordat ik aan mijn stage bij het CAW begon, had ik eigenlijk heel andere verwachtingen. Maar het is uiteindelijk veel leuker uitgekomen dan ik in gedachten had. Het werk is interessanter en uitdagender dan ik had verwacht, en ik waardeer de mogelijkheid om hier veel te kunnen leren en bij te dragen.”

Hoe ben je gegroeid tijdens jouw stage?

“Tijdens mijn stage merkte ik dat ik in de eerste twee periodes soms wat langzamer was met taken en niet zo goed was in communiceren. Maar na verloop van tijd wist ik hoe ik moest omgaan met taken en werd ik steeds socialer, en vroeg ik proactief om feedback. Deze ontwikkeling heeft zowel mijn professionele vaardigheden verbeterd, als mijn zelfvertrouwen vergroot. Het was een waardevolle ervaring waarin ik heb geleerd hoe belangrijk het is om open te staan voor feedback en om mijn communicatieve vaardigheden te blijven ontwikkelen.”

Hoe heb je de sfeer en werkomgeving bij CAW Oost-Vlaanderen ervaren?

“De werksfeer bij het CAW was echt prettig. De mensen zijn heel vriendelijk en hartelijk. Zelfs als ze me niet kenden, begroetten ze me altijd direct. Het voelde echt als een warme omgeving om in te werken.”

Wat is de leuke anekdote of ervaring die je meemaakte tijdens jouw stage?

“Ik ontdekte dat ik creatiever was dan ik dacht, maar soms liep ik vast. Gelukkig kwam mijn stagebegeleider Marco met ideeën die mijn creativiteit weer opwekten en me op nieuwe ideeën brachten.”

Wat zou je nog willen meegeven aan toekomstige stagiairs in het CAW?

“Wat ik aan toekomstige stagiairs bij het CAW wil adviseren, is dat het normaal is om af en toe vast te lopen. Vraag gerust om hulp als dat gebeurt. Het is heel normaal en vaak de beste manier om verder te komen. Zo leer je en groei je bij!”

Je stage doen bij CAW Oost-Vlaanderen?

Er staat een waaier aan mogelijkheden voor je open! Bekijk alle stagevacatures op deze webpagina.